Sjove Opaver,

 
Af og til kommer folk til mig for at lufte en idé, et ønske til udsmykning af hjemmet. Her under ses to eksempler på ideer folk er kommet med og som er blevet virkeliggjort.

1.

Et ungt par  stod med et godt musikanlæg til stuen. Højtalerne var anderledes af design, de havde en større flade og var ikke særlig dybe - lidt i stilen med et fladskærms tv. De ville høre om det kunne lade sig gøre at male på dem så de kunne matche deres stilfulde stue og samtidig ikke ødelægge eller blokere for lyden? Jeg tog opgaven med et smil og lavede en del research for at få afdækket de problemstillinger vi sammen fandt.

 

Opgaven blev løst og resultatet blev således:

 

 

Bjarne og Janes stue med højtalerne..JPG 

 

Bjarne & Jane

 

Bjarne og Jane,3.JPG

 

  

 

 

2.

 

En anden historie var denne unge fyr som manglede farve i sit hjem. Han havde ingen malerier eller billeder hængende og ville samtidig høre om der var mulighed for at lave noget mere specielt, såsom et maleri direkte på væggen. Jeg tog et kig i hans store lejlighed og så den ene mulighed efter den anden. Han fik sit ønske opfyldt om et direkte vægmaleri, plus fire andre værker som også blev speciel udformet til den store stue.

 

Resultatet ser således ud:

 

Martins sofavæg. Fik to tush akvarelmalerier..JPG 

 

  Væggen ved Martins spisebord fik to akrylmalerier..JPG

 

Martins store væg fik et akrylmaleri direkte pÃ¥ væggen..JPG 

 

  Nærbillede af Martins vægmaleri..JPG

 

 

Tak for muligheden!

 

Det har været en rigtig fornøjelse at lave disse værker.

 

Venlig hilsen 

 

Sandra Lea